Inloggen

Helpdesk

Hulp nodig? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Via mail, Facebook, telefoon: op de contactpagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Ik heb een café en wil graag de workshops van ArtPub plaats laten vinden in mijn café, is dat mogelijk?

Jazeker, we zijn altijd op zoek naar geschikte locaties voor onze workshops. Houd er rekening mee dat de ArtPub kunstenaar verstaanbaar moet zijn voor de deelnemers. Een aparte ruimte in het café en voldoende licht is prettig werken. Stuur een mail naar horeca@artpub.nl, dan nemen we contact met je op.

Kan ik een workshop als cadeau aan een ander geven?

Ja, dat kan, we hebben cadeaubonnen. Je kan kiezen uit een aantal verschillende bedragen.

Ik wil graag werken voor ArtPub

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leuke creatieve ondernemers. Stuur een mail met je motivatie en CV naar geraldine@artpub.nl

Kan ik de drankjes en hapjes op factuur laten zetten?

ArtPub geeft de workshops in één van haar horeca locaties. Na afloop van de workshop kan je bij de bar je drankjes en hapjes afrekenen. Heb je een groepsuitje of bedrijfsuitje geboekt en heb je voor jouw groep een arrangement afgesproken dan ontvang je voor dit arrangement een aparte factuur van de horeca locatie.

Met hoeveel personen kan ik een privé evenement boeken?

Vanaf 8 personen kun je bij ArtPub een groeps- of bedrijfsuitje plannen.

Is het mogelijk om een teamuitje te boeken op een eigen locatie?

Vanaf 8 personen komt ArtPub ook naar jouw locatie toe. We hebben alleen tafels en stoelen nodig voor de deelnemers en voor onze kunstenaar. Graag ook een waterpunt in de buurt. Wij nemen afdekkleden mee voor de tafels en schorten voor alle deelnemers. Let er wel op dat stoelen met stoffen bekleding vies kunnen worden.

Doet ArtPub ook vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes?

ArtPub verzorgt al vanaf 8 personen diverse leuke originele workshops. We komen langs op locatie of je kan een locatie bij ons uitzoeken. Zoek bij ons een leuke workshop uit en vraag een offerte aan. Je ontvangt van ons alle details hierover per mail.

Ik kan niet komen, wat nu?

Als je niet kan komen, dan kan je in de agenda een andere workshop uitkiezen. Stuur dan ruim van te voren een mailtje naar info@artpub.nl.
 Afmeldingen zullen minimaal 48 uur voor de gereserveerde workshop doorgeven moeten worden. Afmeldingen binnen 48 uur voor de gereserveerde workshop kunnen niet terugbetaald of verschoven worden. Je kan dan wel iemand anders in jouw plaats laten gaan. Laat deze persoon jouw naam doorgeven bij aankomst op de locatie van de workshop.

Kan er iets van de prijs af als ik mijn eigen schilderdoeken regel voor mijn groep?

Dit kan alleen bij groepsuitjes en dan voor de gehele groep. Je krijgt dan een korting van 2,50 euro per deelnemer. Dit kan niet bij onze workshops op de agenda.