Inloggen

Helpdesk

Hulp nodig? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Zou ik de workshop ook met contant geld mogen betalen?

Nee, helaas niet. Alle kaartjes kunnen alleen vooraf betaald worden via onze website. De betaalmogelijkheden zijn via Mollie of iDeal.

Mag ik een ander schilderij schilderen tijdens de workshop?

Wij raden dit af tenzij je zelf ervaring hebt met schilderen, maar houd er dan wel rekening mee dat de kunstenaar voor de groep staat en het aangegeven schilderij stap voor stap aan het uitleggen is. Je zal dus zelfstandig moet werken. Als je weinig of geen ervaring met schilderen hebt, kan je het beste met het schilderij van de workshop mee doen.

Welke kleren moet ik aan?

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet tot nauwelijks uit.

Zijn er hapjes verkrijgbaar? Hoe werkt het?

In het café kun je verschillende kleine hapjes bestellen. Drankjes en hapjes bestel je bij de barmedewerkers die langs lopen tijdens de workshop. En aan het einde van de avond reken je je bestellingen af met het café.

Is het mogelijk om zelf drinken of hapjes mee te nemen?

Nee helaas niet. In het café mag je je eigen hapjes en drankjes niet meebrengen. Je kunt er voldoende bestellen.

Moet ik mijn ticket meenemen?

Als je een ticket hebt gekocht, komt je naam op de deelnemerslijst. Bij binnenkomst zullen we je naam checken. Je hoeft daarom geen ticket mee te nemen.

Hoe groot is het schildersdoek dat jullie gebruiken?

Het schildersdoek is 40x50 cm.

Kan ik op een groter schildersdoek schilderen?

Hoe groter het schilderdoek, hoe meer werk je er aan hebt om de workshop bij te houden qua tempo. We raden het daarom niet aan.Als je toch groter wilt, kan je een eigen schilderdoek zelf meebrengen mits het niet groter dan 1 meter is. Je wordt dan achter in de groep geplaatst zodat jouw schildersdoek het zicht van de andere deelnemers niet kan belemmeren tijdens de workshop. Stuur ons wel even een mail dat je een eigen grotere schilderdoek meebrengt zodat onze kunstenaar op de hoogte gebracht kan worden en hier rekening mee kan houden bij de opstelling.

Ik heb een café en wil graag de workshops van ArtPub plaats laten vinden in mijn café, is dat mogelijk?

Jazeker, we zijn altijd op zoek naar geschikte locaties voor onze workshops. Houd er rekening mee dat de ArtPub kunstenaar verstaanbaar moet zijn voor de deelnemers. Een aparte ruimte in het café en voldoende licht is prettig werken. Stuur een mail naar horeca@artpub.nl, dan nemen we contact met je op.